Treningi z Urošem Kraševcem

Podpisniki pogodb (z leve): Jakob Božič, Matija Čok, predsednik JZS Aljoša Tomaž, Jure Žbogar, Tomaž Virnik, (spodaj) Uroš Kraševac, Vojko Petrič in Marjan Matevljič Reprezentančni trenerji JZS

TRENING Z UROŠEM KRAŠEVCEM

Pozdravljeni vabimo vse aktivne jadralce BD Sidro , da se v soboto 10.08.2019 ob 10 uri udeležite treninga po vodstvom bivšega reprezentanta v razredu LASER  in enega izmed reprezentančnih trenerjev v razredu LASER. Trening bo organiziran za jadralce v razredu OPTIMIST in LASER.Treningu se bodo mogoče priključili tudi povabljeni tekmovalci Jadralnega kluba Ranca v razredu LASER in OPTIMIST  kot trening za regatoPRVO JADRO MARIBORA  17 in 18. avgusta

 

Jadranje po nadzorom

Obveščamo članstvo in otroke v programih jadralnih šol , da bo tudi v času počitnic omgočeno jadranje pod nadzorom

pod vodstvom našega licenciranega učitela jadranja Danilota Zagernika. Jadranja pod nadzorom bodo organizirana

v soboto in nedeljo ob 10 uri. Udeležbo javite na mobi. 041 647 438

SUPANJE OB PETKIH

SUPANJE OB PETKIH V pomlad in poletje se zapeljite s SUP-om po Bresterniškem jezeru. Ob PETKIH POPOLDNE se dobimo na pomolu. Pokličite na 031 604 650 (Damir) za več informacij in nasvete. Supamo pa seveda tudi ostale dni. PRISRČNO VABLJENI.

VESLANJE OB ČETRTKIH

OB ČETRTKOVIH popoldnevih druženje in prijetno počutje. SPIRANJE PRAHU S ČOLNOV. Pripeljite tudi kakšnega prijatelja

Tone

 

Vremenska postaja Sidro in pretok reke Drave

Postavili smo novo vremensko postajo, da lahko sedaj kar od doma v vsakem trenutku preverite vremenske razmere. Klik na na ikono, ki jo najdete tudi v nogi naše spletne strani:

Dravske elektrarne Maribor  v realnem času objavljajo tudi pretok reke Drave. Klik na na ikono, ki jo najdete tudi v nogi naše spletne strani: